PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Svar till Fredrik Rosengren angående trafiken på Strandvägen

Tack Fredrik Rosengren för att du svarar på mitt inlägg om trafiken! Jag håller helt med dig om den märkliga trafikplaneringen i kommunen och att tydligen hur mycket pengar som helst läggs på Borstahusen och ändå fattas fel beslut. Det verkar också helt omöjligt att få veta vad utbyggnaden av Borstahusen egentligen kostar, det verkar göras på löpande räkning. Jag är lika stor motståndare som du till den förda politiken. Din liknelse med Bortstahusen som Torkild Strandbergs eget Sim City var en riktig poäng och jag skrattade gott! Den satt!

Wikipedia: ”Simcity är ett datorspel, skapat av Will Wright, som går ut på att vara borgmästare i en stad. Bland arbetsuppgifterna finns att bygga ut staden och se till att invånarna trivs. Uppgiften kompliceras bland annat av kriminalitet, avgaser och att det ibland sker katastrofer som bränder och översvämningar.”

Torkild verkar dock inte vara någon hejare på det där spelet. Om man är borgmästare i en stad borde man väl se till att alla invånare trivs och inte bara den del av staden där man själv bor? Det borde väl också ingå att staden svarar på skrivelser från invånarna?

Fredrik, du kritiserar mig för att jag gnäller över trafikförhållandena i Borstahusen. Där missar du min poäng som är att det kastas pengar på en felaktig ombyggnad av Strandvägen som leder till en försämrad trafikmiljö i andra delar av staden. Jag väntar fortfarande på att få en reaktion ifrån ansvariga politiker och tjänstemän!

Per Nordlund, Landskrona

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).