PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Svar till Bengt Rosengren

Bengt Rosengren har tydligen varit borta från kommunalpolitiken så lång tid att han inte förstår det uppenbara sambandet mellan en misslyckad invandrings- och integrationspolitik och Sveriges kommuners ansträngda ekonomi.
Den budget som Landskrona antog i november präglas av att utgifterna ökar för utbildningsförvaltningen och individ och familjeförvaltningen vilket alltså huvudsakligen beror på en kravlös invandringspolitik och en misslyckad integrationspolitik. Detta faktum påverkar givetvis även Omsorgsförvaltningens och alla andra förvaltningars budgetar.  

Då kan man givetvis göra som den sanne populisten Bengt Rosengren gör, nämligen att ondgöra sig över eventuella avgiftshöjningar utan att komma med något som helst eget förslag om hur problemet ska lösas. Är det skattehöjningar du och dina nygamla partikamrater föreslår? Eller är det nedskärningar på andra områden inom omsorgsförvaltningen?
Hittills har jag inte sett till något svar från dig eller dina likasinnade.
Dessutom känner du kanske till att inget är avgjort förrän KF har sagt sitt. Jag råder dig att spara dina värsta invektiv till dess.

Stefan Olsson (SD)
Kommunalråd

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).