PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Skärpning politiker!

Nu närmar sig valet 2018 och politikerna tävlar i vem som kan skriva den ena poetiska framtidsvisionen efter den andra. I verkligheten är det samma malande, samma förnekelser, samma personpåhopp och samma urvattnade slogans som förra valet och valet innan etc. Varför tror ni politiker att vi ska tro på era löften och visioner denna gången då det gång efter gång bara är tomt prat.

Jag tycker dessutom detta val är mer osmakligt än någonsin, detta pga. att samtliga partier kallar sig demokratiska och påstår sig värna detta. Och ändå gör ni allt för att hindra det ena partiets väljare från att få göra sina röster hörda efter det andra. Är det demokrati?! Oavsett vilket parti det handlar om, är de invalda enligt de demokratiska regler vi har, har inget parti eller företrädare någon rätt att hindra respektive väljares röster att få bli hörda. Det spelar ingen roll om det är V, MP, C, SD etc. Bara för att man inte delar ett partis innehåll har man ingen rätt att försöka motarbeta detta så länge de är invalda. Notera att jag talar om demokratiskt invalda partier, ni som kommer med ytterligheter som inte följer demokratiska spelregler har automatiskt diskvalificerat er. Jag tycker en skärpning är på sin plats för ett flertal politiker och en del borde till och med skämmas. Kallar er inte demokratiska om ni inte fullt ut ämnar följa innebörden av det.

Fredrik Rosengren

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).