PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Sista repliken till Pontus om COVID19

Du har inte återkommit gällande fakta kring de uppgifter du hävdade var från 2019 gällande myggor.

Mina popcorn är slut sen länge i väntan på svar (se mitt inlägg från 11/5).

Jag ifrågasätter inte siffrorna du presenterar Pontus. Fast det kan man ju göra också, då många länder har olika sätt att rapportera dödsorsaker och dessutom försöker mörka de riktiga dödstalen.

Jag ifrågasätter DIN FÖRMÅGA att dra slutsatser kring varför vissa länder lyckas/misslyckas med dödligheten från detta virus.

Du har inte ens tillgång till en tusendel av den informationen som världens experter har om detta virus men känner ändå att du borde förklara publikt i detta forum varför Sverige och andra länder borde anpassa sig efter dina råd. Vare sig det är myggor som har virus på sina sugrör och färdas genom regnskogen eller om det är munskydd på tyska bussar.

Jag återupprepar vad jag tycker vi alla borde göra i en sådan situation, vi borde lyssna på WHO och våra offentliga myndigheter som besitter expertis för att ta oss genom denna krisen med våra förutsättningar i vårt land. Inte lyssna på tillfälliga förståsigpåare som känner ett otroligt behov av att lufta sina åsikter offentligt då man blivit internetexpert på virus och epidemiologi efter ett par timmars googlande.

Det är direkt oansvarigt i tider som dessa. Tack och hej från mig.

Johan Laurin

 

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).