PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

SD:s utspel saknar trovärdighet

Det stämmer att nedläggningsbesked inom industrin duggat tätt i Landskrona den senaste tiden. Den främsta orsaken till detta är en hög ränta och inflation. Denna har stor betydelse för allt ifrån inköp och utveckling till de anställdas löner för företagen.

Dock har inte Landskrona Stad insyn i, eller ansvar för, de privata företag som väljer att etablera sig i staden. Inte heller för avvecklingen av dessa. Så det Daniel Engström (SD) tycker i frågan är endast ett populistiskt utspel för att samla billiga politiska poäng på människor som blir av med jobbet och det är direkt osmakligt.

Stadens näringslivsavdelning jobbar aktivt för att erbjuda hjälp via Tillväxt Landskrona, där SD faktiskt har en representant vilken har möjligheten att göra sin röst hörd i frågan.

Osökt undrar man; När ska Daniel Engström och SD själv presentera en aktiv näringslivspolitik istället för att åter igen agera populistiskt missnöjesparti?

Stefan Olsson (-)
Politiskt oberoende kommunalråd

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).