PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

SD:s inställning till marknadshyror

Socialdemokraterna har under valkampanjandet gång på gång ertappats med att sprida falsk information om sina politiska motståndare, så även i Landskrona. Nu sprider även Hyresgästföreningen, som styrs av den tidigare kommunikationschefen på LO (systerorganisation till Socialdemokraterna), Marie Linder, lögner om Sverigedemokraterna och vår inställning till marknadshyror. Detta gör de tillsammans med Socialdemokraterna bl.a. i Sandvången.

Vi tycker att dagens system är bra och är därför kritiska till att ändra det. Vi menar att det saknas underlag för att det skulle byggas fler bostäder om marknadshyror införs. Vi är övertygade om att marknadshyror i dagens bostadskris bara skulle leda till kraftigt höjda hyror och därmed försämrad ekonomi för de boende. Det går dåligt för Socialdemokraterna, och Hyresgästföreningen under ledning av LO:s f.d kommunikationschef gör vad de kan för att hjälpa Socialdemokraterna  i deras valkampanj. Det är magstarkt att Hyresgästföreningen och Socialdemokraterna i sin kampanj ljuger för att skrämma sina egna medlemmar och ev. väljare att unga, barnfamiljer och pensionärer inte kommer att ha råd att bo kvar i sina lägenheter. Allt detta för att Socialdemokraterna ska få behålla makten på riksnivå och att de ska komma till makten i Landskrona. Makten förtjänar man genom ärlighet och trovärdighet, inte genom desperata lögner.

Stefan Olsson (SD)
Kommunalråd

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).