PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Så hände det igen

Jag har skrivit en hel del kritiska inlägg mot den liberala ledningen i kommunen, i tidningen, men även på Facebook. Mot privatisering av skola och omsorg. Samt mot att ha korruptionsmisstänkta politiker och ge feta löneavtal till kommunala tjänstemän. Och därmed också gynna slöseri av skattepengar, som kunde gått till skola, vård, omsorg och underhåll av idrottsanläggningar.

Och det händer hela tiden att folk jag pratar med säger att de håller med, de vill inte ha marknadsskolan, privatisering, privata sjukförsäkringar och feta tjänstemannaavtal, korrupta politiker i ledande ställning, med mera.

Men- de vågar inte gilla det jag skriver.
Jag tolkar att de är rädda för vad som ska ske om kommunledning och kanske vissa kommunala tjänstemän får reda på att de kritiserar den liberale kommunledaren?

Kanske rädda för att inte få sin kommunala service, kommunala jobb åt sina barn, fördelaktiga tjänster, tomter för sina hus, med mera?

I söndags fick jag höra det igen- att man inte vågar gilla, fast man håller med.

Skrämmande med tystnadskultur tycker jag.

Lena Nilsson

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).