PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Replik till kommunalråden

Svaren uteblir och resonemanget blir obegripligt.

Låt oss nu vara sakliga. Den mark som kallas Weibullsmarken är där Coop, El-Giganten, Rusta, Kökscentrum och Subway, Biltema mfl nu etablerats på, det är den marken som Socialdemokraterna köpte in till kommunen. Köpet som Torkild Strandberg (L) sa nej till. Marken skulle inte ägas av kommunen det är något som privat ska äga. Nu låter det annorlunda. Om nu Socialdemokraterna inte hade valt att köpa in denna mark hade dessa etableringen inte möjliggjorts.

Så nu ska kommunen köpa en tom kontorsfastighet för 21 miljoner kronor för att det ska gå en bussgata. Det kan det väl bli en bussgata ändå? En gång- och cykelväg ska byggas, men det finns ju redan. Varför detta slöseri med skattebetalarnas pengar?

Varför vi ska sälja ut nästan halva Landskronahem till privata och att kommunen ska äga tomma kontorslokaler får vi inget svar på förutom att det ska gå en bussgata.

Jonas Esbjörnsson (S)
Anders Kjellström (S)

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).