PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Replik till Kjell

Hej Kjell,

NES verkar ha trampat på en öm tå hos dig, hoppas det går över.

Varenda fråga du ställer till NES kan vändas tillbaka till dig då du inte heller redogjort varför du inte tycker stadsdirektören besitter kompetens nog för sin lön och förmåner. Hur länge stadsdirektören stannar på sin post är väl knappast en relevant fråga i sammanhanget. Om en ny möjlighet öppnar sig med bättre utveckling/lön/liv så finns det väl ingen som tackar nej till detta. I en marknadsekonomi är det fri rörlighet som gäller och då skall man ta hänsyn till det. Fast du har kanske referenser till andra arbeten där man skriver på för hela sitt arbetsliv?

Uppenbarligen kan vi vara överens om att Landskrona haft framgång de senaste åren, skillnaden mellan dig och NES är vem som bär ansvar för det. Du är av åsikt att det är duktiga personer under som gör ”skitjobbet” och stadsdirektören tar äran. Du kanske kan redogöra vilka dessa personer är då, de förtjänar att lyftas fram och hyllas! Det gör vi gärna!

En faktor med Norra Borstahusen som man kanske också ska ha i åtanke är att Landskrona kanske hade tappat flera invånare till andra städer om inte det börjat byggas där. Så det är inte bara faktorn av inflyttning man ska ta i beaktande, utan även de som kanske lämnat staden om inte möjligheten till nytt havsnära boende erbjudits. Det är lite svårare att mäta men det finns garanterat med bland de boende.

Till sist så är det du som tolkar ”Landskronit” som ett påhopp, NES har väl inte mer än skrivit under som Landskronit för att väcka nästa vredespunkt hos dig. Inte heller har han på något sätt antytt att den är viktig eller kräver tre generationer för att uppnå. Att skriva en sak om sig själv är inte detsamma som att anklaga någon annan för att inte vara det.

Vi kämpar på för ett bättre Landskrona tillsammans!

Johan Laurin
Landskronit

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).