PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Marko Huttunen (C) skjuter skarpt!

Man kommer onekligen tillbaka till de tillfällen då jag regelbundet besökte åhörarläktaren under fullmäktigemötena här i Landskrona. Det handlade då bl.a. om Norra Borstahusenprojekt som Marko var kritisk till.

Marko valde att lämna (M) och kandiderade i valet 2014 för (C). Marko pekar i sitt inlägg här på Planket 2018-06-04 (ang. bilkaoset i sommarstaden) på konsekvenserna av LSD-styret i Landskrona. Jag hamnar i 7:e himlen. LSD var ju en partydrog. Nu har internationella långivare fört Landskrona in i en bostadsbubbla (eller till 7:e himlen) som lätt kan explodera eller implodera.

Så här, inför slutspurten i valrörelsen, blir Markos slutord om ”vilda västern” i Landskrona tänkvärda. Markos parti, d.v.s. (C), har nu en skicklig Lundajurist som ledargestalt: Annie ”get your gun” Lööv!
När det blir aktuellt med regeringsbildningsförhandlingar efter valet så kommer hon inte att sälja sig och sitt parti billigt. Hon kommer inte att nöja sig med något mindre än finansministerjobbet. Möjligen vill hon bli statsminister, för att nu tänka utanför boxen – det måste ju vi skatterådgivare alltid göra.
Med allt detta sagt vågar jag sälja skinnet redan innan björnen är skjuten. Sen må vise talmannen i Sveriges Riksdag, Björn Söder (SD), säga vad han vill. (C) kommer aldrig att låta sig bli beroende av (SD).

Tommy Jonasson
f.d. universitetslektor i skatterätt vid Lunds universitet

PS: Bilden på den lille bilen och de två kanonerna är träffsäker – jag kunde inte göra det bättre själv./Ds.

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).