PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Landskrona IP och ljudet

Vårt lag, BoIS, tillhör som bekant Svensk Elitfotboll. Fotboll av högsta svensk klass spelas numera på I P. Arrangemangen håller hög klass, fotbollen som BoIS presterar håller också hög klass men, Landskrona Fritids- och Kulturförvaltning, den högtalaranläggning ni erbjuder gästande lag, funktionärer och åskådare är av div. 7 klass, om ens detta. I kväll lyckades inte speakern förmedla vinnande nummer på resultat lotteriet då ljudanläggningen är en total katastrof.
 
Byten som gjordes under matchen, vilka spelare som utsågs till matchen lirare i respektive lag m. m., information som speakern försökte förmedla, nådde inte publiken på grund av denna undermåliga ljudanläggning.
 
Det är väl snart dags att Fritids- och Kulturförvaltningen inser att det är lag tillhöriga Svensk Elitfotboll, som uppträder på IP och som förmedlas till svenska folket genom TV via Sportkanalen.
 
Varför har vi en speaker när han inte får en chans att utföra sitt jobb? Vakna nu och se till så att IP i vart fall har en ljudanläggning, som fungerar!

Björn Lind

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).