PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Kontantcentret i Gallerian

”Vilket jävla land vi lever i”

Ovanstående kommentar kom från en person som skulle ta ut kontanter i det nya ”kontantcenter” som finns i gången mellan Nygatan och Norra Långgatan.  Anledningen var placeringen av automaterna och en kommentar om öppettiderna

Där uttagsautomaterna finns placerade är det dålig belysning, vilket gör att många känner obehag att gå in och göra sina ”bankärenden” Flera äldre vi känner, vill inte gå in i gången då de känner sig otrygga.  Någon har berättat att de blivit bestulna i samband med uttag. Först kl 10 på förmiddagen öppnas ytterdörrarna. Av kön och irritationsnivån vid automaterna att döma, var det en hel del som stått och väntat på att lokalerna skulle öppnas upp.  Frånsett denna rusning vid öppningen är lokalen mörk och ”ödslig” om dagarna. Så idén att placera automaterna här verkar inte speciellt genomtänkt. Irritationen är också riktad mot bankerna som vägrar att hantera kontanter.

Vi tror att det parti som lovar att ”tvinga” bankerna att återgå till en kontanthantering, skulle få många röster i valet i höst.

Ove och Birgitta Elf  

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).