PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Köbildning utan kölappar!

Så var det dags för oss gamlingar att förlänga våra liv på skattebetalarnas bekostnad – influensaspruta.

För egen del skulle det bli en resa med buss och tåg till Lund, där jag sedan länge tilldelats en vårdcentral mitt i stan. Så avreste jag med trådbuss till stationen i Landskrona i lördags cirka klockan 13.30.  Döm av min förvåning när vi passerar hållplatsen Lasarettet – Norra. En lång kö med gamlingar utanför vårdcentralen.

När jag kom till min vårdcentral i Lund, så stod en handfull åldringar utanför och några innanför entrén i gatuplan. Det visade sig att hissen till fjärde våningen inte fungerade. Detta löste personalen genom att sätta upp ett bord med sprutor precis innanför entrédörren. Där finns några sittplatser för de, som måste vänta på taxi efter läkarbesök, smärtfritt. Stämningen var god och skämtsam.

Men hur var det med de köande i Landskrona?

Fessor (min fotograf) och jag kom att prata om våra erfarenheter i Landskrona i lördags. Fessor  berättade, att han varit vid ovannämnda vårdcentral i Landskrona vid 11- tiden och tagit bilder på de som köade.  Får det verkligen gå till på detta sätt. Fessors bilder följer:

Foto: Fessor Evers.

 

Tommy Jonasson

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).