PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Instämmanden

Jag instämmer till fullo med Ove och Birgitta Elf både angående platsen i sig och ”kontantfria banker” generellt.
(Vad har Strandberg gjort för att behålla åtminstone ett kontant bankkontor ? Handelsbanken i Hultsfred är kontant – bara som exempel)
Därutöver kommer vi av nöd, och inom en inte alls avlägsen framtid åter behöva fysiska pengar, som sedlar och mynt. Vi står på tröskeln till kvantdatoråldern – men fortsätter likväl ”lita på” binärt baserade brandväggar, lösenord,  RMS kryptering, Swish och Bizz.
 
Citat från
https://americanaffairsjournal.org/2018/05/winning-the-race-in-quantum-computing/
”Many experts agree that the new possibilities arising from advances in quantum computing will create a mortal threat to today’s IT security”

*

Instämmer även med Maths Backelin. 100%.
 
Och gällande Borstahusen – vad som kunde ha varit en bra idé , har enligt min uppfattning, istället eskalerat till en fullständig ödeläggelse, förstörelse – främst av de nybyggda områdena, genom de kustnära blockhusen med 5-6 våningar. Men hela det pittoreska Borstahusen påverkas även det, vill jag påstå. Man VET att längre fram bryts det fina abrupt. Och har jag förstått det hela korrekt finns numera inte ens en lokal mataffär norr och väster om Netto på Västra Fäladen. 
 
Dessutom – Ringvägens norra sida. För länge sedan urtrist, under 90-talet planterad och frodig, så de boende slapp se trafiken uppåt sju månader om året – och de som trafikerade Ringvägen, upplevde det nästan som att köra genom en skog. Nu har någon fått för sig att fjärna stora delar av vegetationen. Till vilken nytta ? 

Pontus Eriksson

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).