PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Insamling till BoIS

Hej alla BoISare!

Vi är alla medvetna om att 2018 kommer bli ett tufft år för Landskrona BoIS både ekonomiskt och på planen – BoIS är nykomlingar i Superettan och klubbens ansträngda ekonomi kan knappast ha undgått någon. Med anledning av detta har en grupp BoIS-medlemmar sjösatt en insamling med mål att hjälpa klubben ekonomiskt för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för klubben under 2018.

Detta är ett initiativ med syfte att bidra till den kraftsamling föreningen behöver göra under 2018. Klubbens förtroendevalda, anställda och spelare har sitt självklara ansvar i denna kraftsamling men detsamma gäller oss supportrar. Vi uppmuntrar därför alla randiga själar att bidra och vi välkomnar bidrag i alla storlekar, stora som små. Detta är också en uppmaning till våra fantastiska sponsorer att haka på och kanske rent av dra in ännu mer pengar än vad vi kan mäkta med.

I skrivande stund har en handfull personer redan bidragit med 28 000 kronor och vårt mål är att samla ihop en ansenlig summa pengar från och med idag och fram till bortapremiären mot Jönköping den 7 april. Då vi hoppas på en stor uppslutning bakom initiativet har vi valt att använda oss av Landskrona BoIS egna Swish-, Bankgiro- och Plusgironummer så att det inte råder några som helst tvivel om var pengarna ni bidrar med hamnar någonstans:

Swish: 123 220 01 52
Bankgiro (BG): 692-6570
Plusgiro (PG): 37 14 41 – 7

OBS! Märk betalningarna med: GÅVA

Med randiga hälsningar,

Richard Persson
Anton Jönsson
Linus Karlsson
Simon Hendin

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).