PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Grävandet i Kungsgatan

Till ansvariga!
Landskrona Stad

I anslutning till nya hotellbygget på f.d. Jönsaplan har delar av Kungsgatan grävts upp bland annat mitt framför Sofia Albertina Kyrka. Inte bara en gång utan mellan 5 och 7 gånger, jag har tappat räkningen.

Jag bor i kvarteret Falken i hörnlägenheten på tredje våningen med balkong ut mot Kungsgatan och nybyggnationen. Det är med stor förvåning jag noterar att ända sedan förra sommaren gräver man upp samma grop 5-7 gånger, finns ingen samordning eller planering över huvud taget inom Landskrona Stad.

Jag är innerligt trött på framför allt dammet, smutsen, leran som gör att min balkong blir oanvändbar. Det är helt omöjligt att öppna ett fönster, ha fösterventilerna öppna  eller dörren till balkongen, då smutsen sugs  in i hela lägenheten på grund av undertrycket från ventilationen i fastigheten.

I dag samlades en stor mängd finklädda personer för en förmodad begravning i kyrkan, dammet och smutsen yrde runt besökarna. Inte bara besökarna drabbas, även vår helt nyrenoverade kyrka blir smutsig och förstörd.

När Ni nu grävt bort beläggningen på gatan får Ni lösa det på något annat sätt när det tar så fruktansvärd tid att göra färdigt, vattna, hälla på lut, salt ja inte vet jag men inte en sommar till med all denna smuts. Platsen, gatan är ju grymt trafikerad av lastbilar, grävmaskiner och allehanda fordon, att stå ut med bullret och oväsendet hela dagarna är fullt tillräckligt vad man står ut med, det har jag förståelse för så måste vara med ett nybygge, men inte smutsen två somrar i rad, det är oacceptabelt.

Bilderna på hinken visar smutsen efter fyra dygn, innan dess var de helt rengjorda!!

Grymt irriterad
Maths Backelin

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).