PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Fortsatt restriktioner för krogarna

I det läge vi befinner oss i nu är det viktigt att inte chansa. Men det är också viktigt att besöksnäringen i Landskrona som drabbas särskilt hårt av nuvarande restriktioner ges ekonomiskt stöd både från stat och kommun.

Idag meddelade regeringen att alkoholstoppet efter klockan 20 förlängs. Krogar och restauranger drivs precis som andra företag av hårt arbetande människor som kanske har investerat hela sina liv i sina verksamheter. Samtidigt är detta en bransch som mycket av restriktionerna har fokuserat på.

Att stöd från regeringen ännu inte har kommit är under all kritik. Det riskerar att slå ut en hel bransch med företagare och anställda. Därför är det än viktigare att Landskrona stad gör som andra kommuner, nämligen att efterskänka upplåtelse – och tillsynsavgifter för 2020, och inte belägger besöksnäringen med ytterligare avgifter så länge pandemin och restriktioner fortgår. 

Agera nu Treklövern och Torkild Strandberg!

Stefan Olsson (SD)
Kommunalråd och på krögarnas sida

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).