PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

(Fi)… ka med Vänsterpartiet

Svar till Feministiskt initiativ.

I Landskrona är vi vana vid att de politiska partierna mest käbblar sinsemellan. Så håll i er nu, för här kommer ett försök att stävja detta käbblande.

I er insändare den 6/3 under rubriken ”Fäll inte träden” skriver ni att ni ”skulle önska att Landskrona inför en policy att värna om stadens träd”.

Ett förslag till er är att vända er till Vänsterpartiet, ta en fika ihop och hör om ni skulle kunna lägga en motion i kommunfullmäktige genom dem. Vänsterpartiet har nämligen denna mandatperioden erbjudit sig att låta såväl allmänheten som andra föreningar etc att lägga motioner genom Vänsterpartiet i kommunfullmäktige. En god möjlighet som jag tror att alldeles för få har tagit tillvara på. Vänsterns krav är väl typ att de kan stå bakom motionen och det är väl ingen omöjlighet i detta fallet, eller? Kanske kan även fler partier ställa sig bakom ert förslag och om tillräckligt många vill det så kan önskan bli till verklighet.

Lycka till!

Marko Huttunen (C)

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).