PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Det blev inget svar

Fortfarande vet vi inte om marken där bland annat Rusta ligger ingick i S köpet av
Weibullmarken. Men det var kanske alltför pretentiöst att begära att viktiga personer i hög kommunalställning skulle ha tid att rätta ut en debattoklarhet även om den har lite lukt av oförsiktigt hanterande av sanningen.

Det är väl på gränsen till tjänstefel om inte partierna höll ett öga på debatterna på
Planket så om argument att vi inte kände till frågan skulle föras fram skulle jag ha svårt att tro på det. I alla fall inte om den kom från L och S eftersom grunddebatten som ledde till min fråga bedrevs på Planket.

Min personliga slutsats är att Torkild Strandberg (L) talar sanning. Det grundar sig på den märkliga slutkommentar som herrarna Jonas Esbjörnsson (S) – Anders Kjellström (S) framför i debatten emellan dem och Strandberg. Det har påverkat min syn på Landskronas socialdemokrater och det har inte blivit i positiv riktning.

Gammal men envis, på något sätt skall jag lista ut hur det verkligen ligger till,
någonstans finns det ett köpavtal, jag återkommer nog i denna fråga.

Nu får vi hålla ett öga på torget igen, texten i HD efter kommunalfullmäktiges möte var lite diffus och kändes inte helt ok.

Arne Nilsson

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).