PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Cykelbanan längs Strandvägen

Det grävs i Strandvägen i Landskrona. Ett stort hål som stoppar busstrafiken ett par år, men även den privata biltrafiken får problem. Detta medför att det körs på cykelbanan som går parallellt med Strandvägen, naturligtvis inte bra eller tillåtet. Dock har jag full förståelse för att det sker, eftersom den skrivbordsprodukt som levererats från ansvariga tjänstemän är så verklighetsfrånvarande den kan bli.

Tyvärr blir det så här, när man fattar beslut utan att vara ute i verkligheten och gör riskbedömning utifrån hur folk reagerar, inte hur man TYCKER att det borde reagera. Hade man valt att gräva upp en sida i taget av Strandvägen, hade BÅDE kollektivtrafiken och den privata biltrafiken kunnat fungera under tiden de arbetar. Visst, det hade kanske blivit lite dyrare pga förlängd arbetstid, men hade det inte varit värt det? Jag förstår att det blir olägenheter när det ska utföras större jobb, och någon bli lidande, men det hade gått att minimera lidandet genom dialog istället för monolog.

André Eklind

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).