PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Chefskarusellen – som skall gå till kvällen!

Vi såg att svenska nöjesparker eventuellt skall få öppna med restriktioner!
I vår kära hemstad har vi en nöjespark som håller öppet utan några som helst restriktioner. Den senaste attraktionen varar i sex månader och kostar 440 000kr för ett åk!
Platsen är redan bokad så vi kan som vanligt bara åse detta spektakel som åskådare! En del av oss applåderar och skrattar medan en del av oss buar och tycker att detta är ju mest pinsamt!

Nu tycker ju en del i beundrarskaran att man är vänstervriden för att man reagerar negativt. Vi bryr oss inte om vem som styr eller har styrt karusellen men sådana här gratisåk är FEL!

Dock gläder det våra lite vänstervridna själar att stadens nöjesparksägare har lärt av vår vänstervridna finansminister att det är bra att samla i ladorna för framtida kriser!
Vi kommer dock osökt att tänka på de besparingar/ neddragningar som nöjesparken måste göra ; Kan man man inte då göra som vår vänster vridna finansminister gör : Hämta Lite ur ladorna, bara lite? Det hade ju kanske hjälpt att komma till rätta med en del av gymnasiekompetensbristen?
Detta  är bara ett litet vänstervridet förslag!

Det får oss att tänka på de som var ute och rodde i en båt som läckte!
I en låda i båten hade man allt som behövdes för att täta båten. Istället för att öppna lådan och börja laga läckorna uppmanade kaptenen besättningen att ro fortare in till land.
– Vi tätar inte den läckande båten utan vi väntar till framtida större och rejälare läckage!

Med vänstervridna hälsningar!
Håkan Lans
Lena Nilsson

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).