PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Chefer kommer och går

Åter igen kommer dessa rader tillbaka då ytterligare en chef lämnar Landskrona kommun. Denna gång är det utbildningsförvaltningens chef Anders Grundberg.

Det måste bli ett slut nu på dessa chefskaruseller, Landskrona kan bättre än så här.
Fyra kommunchefer har fått slutat sitt arbete i Landskrona under en tid på tolv år och till det ett stort antal förvaltningschefer och tjänstemän. Ingen verkar duga för den borgerliga kommunledningen och vem står näst på tur?

Vi borde alla ta oss en funderare över hur mycket denna höga omsättning kostar skattebetalarna. Detta är pengar som skulle göra stor nytta i välfärden som skola och omsorg.

Det är självklart även ett stort orosmoment när chefer och kollegor får sluta, då skall olika gruppstrukturer förändras och nya sättas på plats, det tar mycket energi av alla runt om.

Vi vill ge all vår personal en bra arbetsmiljö och det stöd dom behöver för att kunna ha möjligheten att växa och utvecklas, även under tider av sjukskrivning måste kommunen ta ett stort ansvar för att den anställde skall bli frisk och kunna komma tillbaka.

Roger Lindskog (S)
2:e vice ordförande i utbildningsnämnden

 

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).