PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Avslutande svar till Sven Bergenstråhle

Jag är tacksam om Sven Bergenstråhle håller sig mer uppdaterad angående SD:s inställning till marknadshyror, och inte bara hänvisar till ett uttalande gjort 2017. Den 28 juni 2018 ställde Dagens Arena följande fråga till SD:s bostadspolitiske talesperson: Är ni för eller emot marknadshyror, och varför? Om ni är för – hur skulle ett införande av marknadshyror gå till? Roger Hedlund, SD:s bostadspolitiske talesperson svarar: Emot! Sverigedemokraterna anser att dagens bruksvärdesystem i grunden är en bra funktion att hålla nere kostnaden för en av hushållens största utgiftsposter. Vi menar att det saknas underlag för att skapa fler bostäder genom att införa marknadshyror och att det i dagens bostadskris bara skulle leda till kraftigt höjda hyror. Kan det bli mer tydligt? http://www. dagensarena.se/innehall/sd- nej-till-marknadshyror/

PS. Jag väntar fortfarande på dina frågor till Socialdemokraterna här på Direkten om varför de vill införa en friare hyressättning. DS.

Stefan Olsson (SD)
Kommunalråd 

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).