PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Är inte miljön viktig för Landskronas politiker?

Nu har snart tåget kört förbi både Axeltofta och Landskrona kommuns station. Stadsbyggnadschef Johan Nilsson gör en arbetsvägran genom att inte utföra sitt tjänstemannaansvar gentemot politikerna. Med orden ”vi har gjort en grundlig utredning”, och att politikerna har dessa så kallade fakta som kommit fram, vänder han fritidsföreningen och också  skattebetalare ryggen.

Fakta i utredning har mycket i övrigt att önska, och det är lätt att slå hål på denna utredning som novis. Det är lätt att se bristen på samarbetsförmåga med invånarna i Landskrona, både från politikerna i Treklövern och Torkild Strandberg som i både stad och korridorer pekar och visar var skåpet ska stå.

Frågan man då kan ställa sig som en vanlig medborgare som betalar skatt är: Kan det vara så att han snart själv målat in sig i det blå skåpet?

Men det är ju frågor man även kan ställa till andra politiker som valt att samarbeta med Torkild Strandberg och Liberalerna i Landskrona.

Vad vinner Miljöpartiet på att låta världens bästa åkermark bli bebyggd av stora lagerhallar där trafiken kommer att spruta ut avgaser över Landskrona och försura miljön för kommande generationer som de lovar att bevara ett mer hållbart samhälle till?

Elvir Mesanovic: Hur ska ni göra när Liberalerna inte längre sitter kvar på sin position efter valet 2026?

I vilket ledband ska du gå då, vem blir din nya husse?

När man helt frångår sin ideologi och låter Torkild Strandberg styra och ställa och dessutom inte ser till att ersätta de gröna lungorna i Landskrona stad, och låter tung trafik släppa ut föroreningar över de få gröna ytor som blir kvar, hur känner Era väljare?
Det är inget litet svek!

När jag återgår till min inledning, tåget kör förbi, och fort går det! Lika fort går Valtåget 2026! Det vi väljare då inte får glömma är de politiker som fullständigt nonchalerar och kör över dem som bor i Landskrona kommun.

Det är bra att trycka på rätt knapp när återremissen kommer upp den 19 juni i kommunfullmäktige. Det är dags att ta sig en rejäl funderare på vad man som politiker står för, vad man som politiker jobbar för och inte bara tänka på den makt Ni har.

När man är stor ska man vara snäll!

Camilla Magnusson
Axeltofta Fritidsförening

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).