PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Alternativa fakta

Följande recension presenteras av de ständigt negativa Håkan och Lena. Jag är tacksam för att det är fler än jag som reagerar på deras återkommande löjliga inlägg på Planket, redan 2018-11-20 önskade jag att nivån skulle höjas och att vi skulle debattera mer konstruktivt. Tyvärr har det gått åt andra hållet, därför tackar jag för att fler nu höjer ett finger mot dessa inlägg.

Det är också tydligen uppenbart att det presenteras lögner om lögner.

Citat: ”Reportern påminde om hans liberala framgångar och han sade lite ”falskt uppgivet” att majoriteten av Landskronas befolkning ville ju ha honom. En ren lögn-65% av befolkningen valde ett annat parti. Att sedan SD, M och Mp spelar med i brist på bättre fantasi ger honom makten.”

Jag har nu lyssnat på intervjun ett par gånger för att hitta tillfället där TS falskt uppgivet säger att majoriteten av Landskronas befolkning ville ha honom. Jag missar det gång på gång. Ingenstans i intervjun nämns ordet majoritet. En ren lögn från Håkan och Lena! Ytterligare lögn är det att påstå att tre demokratiskt styrda partier endast stöder L på grund av bristande fantasi är ännu ett steg lägre på den stege ni fortsätter att klättra ner på.

Jag hoppas att de som läst ert inlägg också lyssnat på intervjun för att förstå att ni försöker sprida falska nyheter.

Tony Pettersson säger det lite väl ödmjukt, men kanske är det dags att ni engagerar er politiskt istället för att fortsätta med era inlägg här.

Johan Laurin
Älskar Landskrona

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).