PLANKET - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Alexandersson Tesla

Så, hur mycket mer kostar Alexanderssons Tesla än en ”anständig” bil? Flera hundra tusen, säkert. Men det är kanske en god investering för att behålla en man som säkert har ansvarat för mycket av den positiva utvecklingen i Landskrona de senaste åren. Är det en bra investering för att slippa gå tillbaka till Folkets Hus-åren när rättvisan dömdes efter Jantelagen och en grådyster verklighet var normen. Vad har Norra Borstahusen och uppsnyggningen av Öster betytt för stan, inte bara för de tacksamma få som vunnit på förändringarna, men för den shabbiga ”image” som Landskrona fått? Skall vi önska oss tillbaka till den tid då Wallsten uttryckte sin filosofi så här: ”Vi skall väl inte bygga hus som vanligt folk inte kan bo i!” ? 

Han menade väl att de med högre inkomster skulle bo i Bjärred eller i Helsingborg och åka till jobbet i Landskrona i sina miljondyra bilar och lämna de många miljonerna i skatteintäkter i tacksamma Bjärred och Helsingborg.

Lokalpolitikerna har också ojat sig och tycker nu att det är hemskt med dyra tjänstebilar förstås. Utan att kommentera varför de tycker så. Man måste vara politiskt korrekt förstås.

Jag kommer att tänka på BoIS. Mår laget bäst av ha vanliga spelare som får samma speltid som alla andra spelare och som kör Toyota till IP, eller kan det behövas en och annan teknisk målspottare som kommer till träningen i en, hemska tanke, Tesla?

Kanske hade Alf Henriksson rätt när han skrev:

DET FINNS VERKLIGEN ORSAK ATT KLANDRA
ATT EN DEL HAR DET BÄTTRE ÄN ANDRA
FÖR RÄTTVISANS SKULL BÖR VI GILLA
ATT ENVAR HAR DET LIKA ILLA!

Nils-Eric ”Nes” Svensson
Landskronit

Planket på Landskrona Direkt

Observera att på Planket lägger vi endast ut underskrivna texter.
Mejla din insändare till adressen: info(at)landskronadirekt.com och uppger "Planket" i ämnesraden. Bifoga telefonnummer (publiceras ej).