Vinn biljetter till SM i motocross

SM-BILJETTER I POTTEN. Helgen den 20-21 april avgörs SM i motocross på klassiska Saxtorpsbanan utanför Landskrona. Är du redan biten eller bara nyfiken på att se halsbrytande tävlingar i full fart så ska du mejla till oss. Vi har 20 helgbiljetter till tävlingarna på lördagen och söndagen.

– Vi har mycket körning nu på banan. Det är många som vill träna inför SM som kommer på våra vanliga öppettider på lördagar och söndagar. Sen har det varit flera  klubbar som hyrt banan mitt i veckan. Så det är fullt upp, hälsar Anders Hansson från Landskrona Motorklubb som alltså lägger inte mindre än 20 helgbiljetter i prispotten. 

Gör så här
Mejla ditt namn och mobilnummer till info@landskronadirekt.com och skriv ”SM i Saxtorp” i ämnesraden och du har chansen att komma över två helgbiljetter till SM-tävlingarna.

”Vinnarna” presenteras på Landskrona Direkt efter klockan 12.00 på torsdag den 18 april.

Till arkivet