Comeback för komediklubben på Skeppsbrokajen

Victor Wu började med stand up 2017 och har sedan dess hunnit med att uppträda på de mest anrika klubbarna i landet. Snart är han tillbaka på M/S Tilda.
Fjolårets roligaste satsning på Skeppsbrokajen gör comeback i vår. Tilda Comedy är tillbaka med ett nytt upplägg med fyra komiker per kväll som kommer locka till massor av skratt och glädje på båten.

Vi har säsongspremiär den 21 mars. Denna unika stand-up kväll, som leds av den karismatiske komikern Victor Wu, lovar en oförglömlig upplevelse, säger Niclas Lundblad på Öresund Cruise Line

Victor Wu, som tog sina första stapplande steg inom stand-up världen 2017, har redan gjort sig ett namn på landets ledande komediklubbar. Han har erfarenhet från turnéer med välkända namn som Ann Westin, Karsten Torebjer och Johan Glans, och en imponerande andra plats i Nordens största stand-up tävling.
– Det gör Wu till det perfekta valet för att leda Tilda Comedy’s kvällar. Han är känd för sin skarpa humor och förmåga att engagera publiken, säger Niclas Lundblad.

Victor Wu själv vill vända strålkastarljuset mot gästerna på scen.
– Komikerna är så taggade och vi har skapat ett riktigt gott rykte i stand up-världen, säger initiativtagaren till komediklubben på M/S Tilda, Victor Wu.

Varje Tilda Comedy-kväll kommer att introducera publiken för fyra nya komiker, vars namn hålls hemliga fram till showtime.
Detta tillför en extra spänning till kvällarna, där besökarna kan förvänta sig det oväntade, men alltid inom ramen för fantastisk underhållning.En av årets roligaste kvällar, utlovar Niclas Lundblad.

För biljetter och mer information: www.oresundcruiseline.se

Till arkivet