En sista sång med Puma i The Bristles

Johan "Puma" Larsson.
I februari dog den då 57-årige Johan ”Puma” Larsson. En politisk, modig, stundtals arg men snäll punkare och pappa hade blivit cancerns offer. I Landskrona var han mest känd som sångaren i punkbandet The Bristles. Idag släpper bandet en sista sång med Puma vid micken.

Redan 1982 bildades råpunkbandet The Bristles. Året därpå kom Johan ”Puma” Larsson med i bandet på sång. Trots ett par splittringar så stod man sida vid sida med varandra 40 år (!) efter bildandet. Det snabbt spelande bandet har idag levererat ännu en låt –   In the interest of the ruling elite.
Det är med sorg vi släpper denna låt då vi inte längre har Puma kvar i livet, säger Michael ”Svegis ” Svegbrant

Texten till låten är skriven och sjungs av Puma. Tyvärr är den lika aktuell som alla andra texter han skrev. Vi lever i en värld med krig och en värld där de rika och mäktiga spelar schack med arbetares liv.

Det är bara att instämma med bandet när de förkunnar att Pumas röst är kvar även om cancern tog hans liv. Fuck Cancer!

Här nedan kan du lyssna och se videon till ”In the interest of the ruling elite” på Youtube…

…samt på Spotify


Till minne av:
Johan ”Puma” Larsson
1965-2023

Till arkivet