Olycka mellan personbil och lastbil

Strax innan klockan 15 inträffade en trafikolycka mellan en lastbil och en personbil på E6 i höjd med Tinvägen i norrgående riktning. Foto: André Tajti/ AT-Foto.se
Så har det hänt igen Vid 15-tiden inträffade en trafikolycka mellan en lastbil och en personbil på E6 strax innan Milstolpen i norrgående körriktning.

Åter har en olycka inträffat på E6:an utanför Landskrona och som vid ett par nyligen inträffade tillfällen är det en lastbil och en personbil inblandade. Denna gång uppges lastbilen ha kört in i personbilen bakifrån. Personbilen blev kraftigt demolerad och räddningstjänsten tvingades arbeta hårt för att få ut föraren. Enligt initiala uppgifter var föraren vaken och talbar när räddningstjänsten kom till platsen.

Vägen stängdes helt av i väntan på bärgare. Trafikverkes  prognos gör gällande att vägen kan öppnas igen klockan 16:30. I samband med olyckan ska en lastbil kört in i viadukten på Tingvägen vilket påverkar den omledda trafiken. 

Till arkivet