Christian Dahl slutar

Landskrona stads utvecklingschef Christian Dahl som även är projektledare för miljardsatsningen på idrottsplatsområdet slutar.
Christian Dahl, utvecklingschef i Landskrona stad, med ett speciellt ansvar för hela Karlslundsprojektet har rekryterats av Trelleborgs kommun. Christian Dahl kommer att arbeta kvar i Landskrona stad fram till den 4 mars 2024, uppger Landskrona stad i ett pressmeddelande på fredagen.

Christian Dahl har haft ett flertal olika chefsuppdrag sedan han började i Landskrona stad 2019, och har för närvarande rollen som utvecklingschef. I det uppdraget är han bland annat projektansvarig för Karlslundsprojektet, med målet att lyfta stadens idrotts- och rekreationsområde.

– Jag har haft ett gott samarbete med Christian och tackar honom för hans goda ledarskap av ett flertal större utvecklingsprojekt i Landskrona. Vi kommer nu omgående påbörja rekryteringen av en ny projektansvarig för Karlslundsprojektet. Karlslundsprojektet har en stabil, kompetent och väl fungerande organisation och kommer fortlöpa enligt utsatt tidplan, säger Pernilla Anderberg, stadsdirektör i Landskrona stad.

Jag är tacksam för min tid i Landskrona, som har varit väldigt lärorik. I mina olika chefsuppdrag har jag haft förmånen att arbeta tillsammans med många kompetenta medarbetare och engagerade föreningar. Jag ser fram emot att fortsätta följa Landskronas utveckling även framöver, säger utvecklingschef Christian Dahl i samma pressmeddelande.

Christian Dahl kommer att arbeta som utvecklingschef i Landskrona stad fram till den 4 mars 2024.

Till arkivet