Tävling – Bästa festivalminnet

Alla som någon gång burit ett festivalarmband, eller däckat på en småländsk åker, kommer att älska Strages rapporter från sitt liv vid kravallstaketet. Det utlovas i förhandssnacket till THE FREDRIK STRAGE FESTIVAL TOUR som kommer till teatern på torsdag. Nu har du chansen att vinna två biljetter till föreställningen. Foto: Magnus Talib.
Såg du Fischer-Z på Roskildefestivalen 1981? Eller var du på plats på Grenden när Zilverzurfarn (Dag Vag) och Charley Anderson (The Selecter) spontant hoppade upp på scen och spelade med The Skalatones? Har du träffat dina idoler på Sweden Rock eller blivit upphånglad på Venfestivalen?

Vilket är ditt bästa festivalminne?

Svara på den frågan och du har chansen att vinna två biljetter till THE FREDRIK STRAGE FESTIVAL TOUR på Landskrona Teater på torsdag klockan 19.

Mejla ditt svar till info@landskronadirekt.com märkt ”Strage” senast klockan 20 på onsdag.
Vinnare samt festivalminnet publiceras på torsdag. Juryn är enväldig i beslutet.

Mer om Fredrik Strage på teatern samt biljetter:

https://www.tickster.com/sv/events/d8n9ew6v3e0a10j/2023-09-21/the-fredrik-strage-festival-tour

Till arkivet