DEBATT - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Dags för omtag för styret av staden

Semestertider och lugn och ro? Det biter inte på Marko Huttunen som möjligen från hängmattan vässat pennan och formulerat en ny debattartikel. Denna gång menar han att det krävs ett rejält omtag om styret av Landskrona.
Efter befogad kritik från flera medborgare beträffande städning av staden, bristfälliga asfalteringsarbeten, underhåll, skötsel av parker, vegetationsröjning med mera, med mera, har teknik- och fritidsnämndens ordförande Mattias Adolfsson (L), gjort helig avbön och en kunglig pudel här på Landskrona Direkt. Den initierade kan nästan höra samtalet som föregått mellan Adolfsson och kommunstyrelsens ordförande, Torkild Strandberg. Jag dristar mig till att spekulera att det låtit ungefär i stil med: "Bara skriv något svar Mattias, pudla, erkänn bristerna och skyll på något!",

Läs vidare med Premium

Detta inlägg är ett Premium-inlägg och går endast att läsa med en aktiv prenumeration av Landskrona Direkt Premium.

Registrera ett användarkonto. Gå sedan vidare och lös en prenumeration.
Kostnad: 99 kr/mån alternativt 990 kr/år.

Observera att ditt betalkort måste medge köp på Internet.


Har du redan ett konto? Klicka här för att logga in


RegistreraLokal debatt på Landskrona Direkt

Skicka din debattartikel till info(at)landskronadirekt.com.
Ämnet du tar upp ska helst vara av lokal karaktär och röra Landskrona eller Skåne som helhet.

Bifoga en bild till din debattartikel samt lite kort fakta om vem du är. Skriv även ditt telefonnummer om vi behöver ställa frågor angående texten.

Försökt håll dig under 6000 tecken inkl mellanslag. Eventuella repliker publiceras i huvudsak på Planket men kan även leda till ett nytt debattinlägg.

Till arkivet