Veckans rätta rad i tipspromenaden

Ännu en tipsrunda har gått av stapeln.
Årets sjunde tipsrunda runt Citadellområdet avverkades på nationaldagen.

– Att vi redan hunnit med så många omgångar… jag som tycker att vi startadeför ett par veckor sedan. Så är det när man har roligt, säger tipskonstruktör Janne Lindell som personligen tyckte att veckans klurigaste fråga handlade om hur länge The Mousetrap spelats i  Londons West End.
Teaterstycket har gått i snart 71 år, och det finns skådespelare som inte spelat annat än i denna pjäs under hela sitt liv. Förhoppningsvis då i olika roller. Man gjorde ett uppehåll under covidperioden 2020 – 2021 på 12 månader. Det är fullsatt varje föreställning och den går i stort sett hela veckan.

Nu återstår två tipsomgångar innan det vankas sommarledighet för ”tipsgänget”.
– Till hösten har vi sen nio nya omgångar, säger Janne Lindell och avslöjar facit för omgång 7.

Nästa tisdag är det dags igen och som vanligt är alla hjärtligt välkomna att gå tipspromenaden som pågår klockan 14.00 – 17.00 och utgår från Bangolfen på Badhusgatan. 20 kronor kostar kalaset och då ingår en kopp kaffe.

Till arkivet