Bluesbidraget spelar för livet

För sjunde gången ser Göran Andersson till att Bluesbidraget drar in resurser till Cancerfonden.
Lördagen den 10 juni är det äntligen dags för Bluesbidraget. För sjunde gången arrangeras denna musikkväll i syfte att samla in pengar till cancerfonden.

Mythos Restaurang är på lördag kväll åter platsen för Bluesbidraget.
– Deras goda mat och dryck tillsammans med gungande musik och härligt väder är ett svårslaget koncept.  Vi som arrangerar Bluesbidraget är oerhört tacksamma för att Mythos ägare och personal välkomnar oss och låter oss hålla vår insamlingskonsert på deras innergård år efter år, säger initiativtagare Göran Andersson.

Debutanter först ut
Kvällens första band och debutanter i Bluesbidragets historia är Shades från Lomma.
Helena Olsson, Christer Eklund, Jakob Perry, Hampus Mattsson och Palle Hansen går på klockan 19.00 och därmed är bluesen och insamlingen till cancerfonden igång.  
Lycka till med debuten! Det betyder mycket för oss att nya band vill komma hit och spela gratis för att insamlingen ska bli så stor som möjligt, säger Göran Andersson.

Efter Shades kommer Mythosfavoriterna Lonesharks.  Ett för Landskrona välkänt band som aldrig gör någon besviken. I Lonesharks besättning hittar vi Lars Odeholm, Jonas Bylund, Anders Levén, Johan Ek och Micke Wallén.

Gruppen Red Rooster som varit med varje gång har fått två nya medlemmar och därmed bytt namn. Dora Tuomainen och Peter Cemjack som också spelar i Spice Duo har anslutit och tillsammans med Tommy Borgström, Pelle Wannergren, Nichlas Olsson och Göran Andersson har gruppen Spicy Rooster bildats.

Comeback för Road Rider band
Allra sist efter nio år i träda, kliver Göran Lindell upp på scenen. Tillsammans med Pelle Wannergren och Göran Andersson har de blåst liv i Road Rider Band. Ett välkänt och omtyckt band från förr. På den tiden spelade Robert Horvath bas.

– Numera är Robert basist i Proud och jag har fått ta över rollen som basist i Road Rider Band, förklarar Göran Andersson som vädjar till alla att göra ett besök på Mythos Restaurang i Landskrona denna lördagkväll.

– Alla band spelar gratis och alla bidrag går till Bluesbidragets insamling på Cancerfonden. Cancer ska besegras. Det sker via forskning.  Denna kväll bidrar vi tillsammans till forskningen. Vi spelar för livet! Vi ses på Mythos i Landskrona lördag 10 juni klockan 19.00, avslutar Göran Andersson.

Lämna ett bidrag du också!
Vill du redan nu bidra till insamlingen går det bra att göra det via följande länk: https://www.cancerfonden.se/insamlingar/bluesbidraget-landskrona

Till arkivet