Alger på utomhusutställning

Craig Ames utomhusutställning i Landskrona är väl värd ett besök.
”Det runda fortet på Artillerigatan” har fått ny utsmyckning i form av AI-genererade bilder. Landskrona Foto bjuder på en spännande och vacker utomhusutställning på Väster av den brittiske konstnären och fotografen Craig Ames.

AI-genererade bilder av alger får hundägare och andra flanörer att stanna till vid Granet.  På den gamla runda bunkern vid korsningen Artillerigatan–Vengatan som senast var klädd med matbilder från världens alla hörn har nu fästs upp stora färgglada närstudier av olika algarter.

Utomhusutställningen kommer att pågå ända fram till den 24 februari 2024, så ingen brådska.
Vill du däremot lyssna till Craig Ames, så kommer han till Landskrona Foto på lördag klockan 13 och berättar mer om såväl teknik som sina tankar kring projektet vilket i sig också är en del av Copenhagen Photo Festival, som kör igång på torsdag och sedan pågår till den 11 juni.

Läs mer om utställningen på https://www.landskronafoto.org/craig-ames/

Till arkivet