Facit till tipsrunda 5

Tisdagens tipsrunda bjöd i vanlig ordning på dussinet kluriga frågor men också på blommande fruktträd och flugfiskare i vallgraven.
På tisdagen gick den femte av vårsäsongens nio tipsrundor runt Citadellområdet av stapeln.

– Bland veckans frågor fanns det en bilfråga, där tandläkaren påstod för sin patient, att det finns en bil som heter Volvo Sonett, nock så gott att protestera med munnen full av instrument, säger tipskonstruktör Janne Lindell.

Några droppar regn brukar Janne Lindell inte vilja ha på tisdagar men frågan är om han inte ändrat lite på sig.

– Gräsmattan börjar bli gul och våra vattentunnor är snart tömda. Vi brukar klara bevattningen av våra odlingar med sparat regnvatten men nu ser det ut  som om vi får ta fram slangen till våra grönsaker, säger han som alltså har fullt upp med att vara pensionär.

Nästa tisdag är det dags igen och som vanligt är alla hjärtligt välkomna att gå tipspromenaden som pågår klockan 14.00 – 17.00 och utgår från Bangolfen på Badhusgatan. 20 kronor kostar kalaset och då ingår en kopp kaffe.

– Vi har plats till så många fler, utlovar Janne Lindell.

Veckans rätta rad ser ut som följer:

Till arkivet