Program för lördagens Walk of Fame

Farah Abadi växte som bekant upp i Landskrona. Programledaren syns i många olika sammanhang på TV och hörs lika ofta i radio. Nu får hon en sten på Landskrona Walk of Fame.
På lördag är det dags att avtäcka sten 40 och 41 på Landskronas Walk of Fame. Som tidigare berättats är det av fotograf Ralph Nykvist och programledare Farah Abadi som hedras på detta sätt. Nu är programmet för ceremonin klart.

Program för Landskrona Walk of Fame den 22:a april 2023
11.35 Musik: Allsångståget tuffar förbi och stannar nära platsen för Walk of

Fame och underhåller med glada och svängiga toner.

11.58 Thorsten Karlén inleder och presenterar VÅR I LANDSKRONA med Elbilsmässan, musikunderhållning samt stundande Walk of Fame.

12.00 Presentation av 2023 års Walk of Fame. Bo Wikström

12.05 Presentation och avtäckning av fotografen Ralph Nykvists minnessten. Kommunfullmäktiges ordförande Lisa Flinth.

12.15 Vem är Ralph Nykvist. Fotograf Thomas H Johnsson

12.25 Musik: Saxofonisten Bengt-Erik Skantz spelar gamla goa låtar

12.35 Presentation och avtäckning av programledaren Farah Abadis minnessten. Kommunfullmäktiges ordförande Lisa Flinth.

12.45 Svarstal. Farah Abadi

12.55 Musik och mingel.

Fakta
Walk of Fame startades på initiativ av frimurarna och är ett samarbetsprojekt mellan stadens två Rotaryklubbar, Landskrona-Citadell RK och Landskrona -Glumslövs RK, Svenska Frimurare Orden i Landskrona och Landskrona stad. Walk of Fame invigdes den 20 mars 2013 av vår konung Carl XVI Gustav på Landskronas centrala gågata Järnvägsgatan. Bakgrunden är att Landskrona har ovanligt många berömdheter, i förhållande till sin storlek, som växt upp, verkat eller på annat sätt gjort staden känd. Tanken med Walk of Fame är att visa detta, samt intressera innevånare och besökare för stadens historia och berömdheter och att uppleva stadens centrum. Varje år avtäcks två nya minnesstenar. Årets stenar är nummer 40 och 41.

Till arkivet