Melodifestivalen lockar till teatern

Landskronakören Divertimento bjuder in till Melodifestival på teatern ”Divertimento Song Contest”! Under kvällen kommer publiken att bjudas på de bästa schlagerhitsen genom tiderna från den svenska Melodifestivalen.
Melodifestivalen må vara över på TV men redan imorgon, lördagen den 25 mars, fortsätter den på Landskrona teater. Då går nämligen "Divertimento song contest" av stapeln och biljettrycket är hårt.

Vi i kören ser verkligen fram emot konserten. Det har varit ett intensivt arbete med att få allt klart. Extra roligt då att biljettförsäljningen har gått bra, säger Annette Fundberg i Divertimento som är kvällens arrangörer och artister. På fredagen fanns det endast platser kvar på balkongens övre rader.

Under många år har Divertimento haft en en konsert på vårkanten på teatern. 2022 firade kören 40 år och konserten bestod då av en kavalkad av sånger som kören framfört under dessa år. I morgon kommer kören genomföra sin version av Melodifestivalen. Tio av de bästa melodierna från den svenska Melodifestivalens genom tiderna framförs i nya arrangemang av kören.

Men även mellanakt, konferencier, överraskningsgäster, snabbgenomgång, dans, glitter  och naturligtvis även en omröstning där publiken röstar fram en vinnare.
– Detta kommer bli en show för hela familjen med massor av humor, härlig musik och många överraskningar.

Vill du försäkra dig om en av de sista biljetter gör du det via Tickster.

Till arkivet