Stort publiktryck på Lundh

Olof Lundh kommer till Landskrona Teater den 16 mars.
Åter finns det goda chanser till en fullsatt teater. Nyligen sålde Anders Jansson ut salongen, två gånger om dessutom samma dag, och till hösten får de som missade en ny chans att se komikern från Lund. Imorgon, torsdagen den 16 mars, är en annan Lundensare på ingång. Det är Olof Lundh som riktar blicken mot den svenska försäsongen och tar sin poddturné till Landskrona. Även här har biljetterna en strykande åtgång.

Det är riktigt roligt att folket hittar hit, säger Jonas Appelqvist evenemangssamordnare i Landskrona stad och producent för teatern.

Anders Jansson sålde slut på nolltid senast och nu har vi lyckats få honom att återvända i oktober. Den föreställningen säljer redan bra och jag tror att chanserna är goda att vi även då får sätta in en extraföreställning, säger Jonas Appelqvist.

Storpublik när Olof Lundh går på scen
Lagom till att Landskrona BoIS är på träningsläger på den spanska sydkusten i  Marbella så kommer BoIS-mannen, det vill säga journalisten och fotbollsexperten Olof Lundh till Landskrona teater.

– Det är i det närmste slutsålt. Det är bara de två översta raderna på balkongen som finns kvar, berättar Jonas Appelqvist och ser fram emot fotbollssnacket från scen där ingen mindre än Daniel Nannskog och Claes Cronqvist kommer att gästa.

Biljetter och mer info finns på Tickster


Till arkivet