Kulturskolan spurtar mot jul

Kulturskolans elever och personal är i full färd med att repa inför årets hejdundrande julföreställningar. Arkivbild från en juluppvisning på Kvarntorgets julmarknad.
Att det lackar mot jul råder det ju inget tvivel om. I Kulturskolan tomteverkstad jobbas det febrilt med att färdigställa årets digitala adventskalender samt de två föreställningar som ska kröna höstens termin.

De olika luckorna i kalendern kan man med fördel beskåda på www.kulila.se som är skolans digitala scen. I dans-och musikalföreställningen Tribute får publiken möta kulturskolans drivna sång- och danselever som framträder på Landskrona teater torsdagen 15 december klockan 19.00.

Några dagar senare  går det att komma i riktig julstämning då Kulturskolan mönstrar sina elever och lärare i den hejdundrande Kulturskolan Jul. En gnistrande föreställning som ger både stor och liten en föraning om julen. Julföreställningen ges lördag 17 december klockan 16.00 samt söndagen 18 december också den klockan 16.00.

Biljetter till föreställningarna på teatern bokas på www.landskrona.se/kulturskolan

Till arkivet