DEBATT - Inlägget på denna sida är insändare och åsikterna är skribentens egna

Skenande elpriser är ett hot mot välfärden

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson i samtal med Peder Alberoth, nummer 4 på Landskronamoderaternas valsedel till fullmäktige som idag tillsammans med kommunalråd Torbjörn Brorsson skriver en debattartikel om framtidens elförsörjning och saknaden av kärnkraftverket i Barsebäck.
På fredagen hade södra Sverige det dyraste elpriset någonsin - en dyster förvarning om vad som väntar i höst och vinter. Risken finns att människor kommer få det svårt att bo kvar i sina hem, företag som är beroende av el kommer dessutom att bli hårt drabbade och hur kommunens olika verksamheter kommer att påverkas har vi ingen klar bild av, detta menar de båda moderaterna Torbjörn Brorsson och Peder Alberoth (etta respektive fyra på Landskronamoderaternas valsedel till kommunfullmäktige) i dagens debattartikel.

Läs vidare med Premium

Detta inlägg är ett Premium-inlägg och går endast att läsa med en aktiv prenumeration av Landskrona Direkt Premium.

Registrera ett användarkonto. Gå sedan vidare och lös en prenumeration.
Kostnad: 99 kr/mån alternativt 990 kr/år.

Observera att ditt betalkort måste medge köp på Internet.


Har du redan ett konto? Klicka här för att logga in


RegistreraLokal debatt på Landskrona Direkt

Skicka din debattartikel till info(at)landskronadirekt.com.
Ämnet du tar upp ska helst vara av lokal karaktär och röra Landskrona eller Skåne som helhet.

Bifoga en bild till din debattartikel samt lite kort fakta om vem du är. Skriv även ditt telefonnummer om vi behöver ställa frågor angående texten.

Försökt håll dig under 6000 tecken inkl mellanslag. Eventuella repliker publiceras i huvudsak på Planket men kan även leda till ett nytt debattinlägg.

Till arkivet