Shout Out Louds lirar på torsdag

Scenen i Slottsparken är redo för nya konserter. På tur står bland annat Shout Out Louds.
Den observante noterar att torsdagens spelning i Slottsparken med bland andra Shout Out Louds inte står med på stadens affischer om sommarens konserter i Landskrona. Eller rättare sagt, inte gjorde, för efter att Landskrona Direkt idag gjorde staden uppmärksam på saken har det nu åtgärdats.

– Shout Out Louds och Fozzie Live-artisterna blev klara sist av alla sommarens artister och hann inte komma med på affischerna innan de gick till tryck. Men det sätts faktiskt precis just nu på tjusiga stickers på affischerna som kungör att Shout Out Louds, HON och lovad spelar på torsdag, säger Jonas Appelqvist från Landskrona stad.

Mer om spelningen hittar du på:
Shout Out Louds till Slottsparken

Till arkivet