De ska sköta fordonsflyttningen

Assistansbolaget har fått förtroendet att förvalta fordonsflyttning för Landskrona stad.
Vi noterar att Landskrona stads upphandling avseende fordonsflyttning tilldelas Assistansbolaget Rescue Europe AB med start från och idag.

Uppdraget avser fordonsflyttning och avtalsperioden sträcker sig fyra år framåt.

Alla våra uppdrag utförs i vårt skräddarsydda digitala ekosystem vilket innebär att våra uppdrag genomförs kostnadseffektivt och med minsta möjliga klimatpåverkan. Vi äger alla våra bärgningsfordon och all personal är anställd i Assistansbolaget vilket ger oss full kontroll på hela värdekedjan. Det är nyckeln till att vi är marknadsledande i Sverige på vägassistansförsäkring direkt till konsument. Uppdraget med Landskrona stad är ytterligare ett kvitto på vår expansion och fortsatt tillväxt med företag, kommuner och myndigheter. Vi ser fram emot samarbetet och är mycket stolta att få förtroendet att förvalta fordonsflyttning för Landskrona stad, säger Martin Jeppsson, kommersiell chef på Assistansbolaget.

Till arkivet