Europa väntar på Modesty

Modesty. Foto: Niklas Lydeen
Ingen falsk blygsamhet där inte. De tungt rockande tjejerna i Modesty tog sig hela vägen och vann den svenska finalen av Emergenza.

I söndags avgjordes den svenska finalen av den internationella musiktävlingen Emergenza på Fryshuset i Stockholm. Skånevinnarna Modesty från Landskrona/Helsingborg/Malmö var på plats och såg till att rocka till sig förstaplatsen och därmed en plats i europafinalen i Tyskland i augusti. Tävlingen är den största i sitt slag i världen och många är de osignerade band som fått sitt genomslag här.
­– Vi kommer ladda inför finalen genom ses ofta i repan samt diskutera setlist och scenspråk. Självklart är vi supertaggade på att göra vår första internationella spelning, samt på att träffa andra band från olika delar av världen såsom Frankrike, Kanada och Japan, säger de svenska representanterna och som bandet skriver på sin Facebooksida:
– We are Modesty and we’re here to rock your world!,

Vad mer finns att tillägga än – Hey Ho, Let’s Go!!

Emergenza är världens största festival för osignerade band. Nu har Modesty tagit sig till den stora Europafinalen som avgörs i Tyskland i augusti. Foto: Mark Angelo Sampan.


Här ser du Modesty i sommar

Till arkivet