Konst uppåt väggarna på Direkten

Sofia Björne är en av sju utställare på Galleri Direkt. Många har redan hunnit njuta av hennes fantasifulla virkade fåglar. Vad som mer bjuds under veckan kan du se i filmen nedan.
Sven Pettersson från Sundskanalen hade vägarna förbi Galleri Direkt på Gamla Kyrkogatan. Här träffade han galleristen och journalisten Kary Persson men också flera av de utställande konstnärerna samt besökare.

För den målade konsten på galleriets väggarna står Kristian Mandin från Ven, Anna Elofsson från Ystad samt Birgitta Ekholm och Elena Hafström från Landskrona.

Det bjuds dock mycket mer än så. Lilian Carlsson Pähn ställer ut keramik och Sofia Björne visar upp sina härliga och virkade ”pjoddar”. Dessutom bjuder Ninna Mandin från Ven på annorlunda bärbar konst likväl som spännande fönstermobiler. Därtill en förhandstitt på ett av verken i den kommande utställningen Placebo Effect av Nathalie Thengius.

Välkommen upp på redaktionen/galleriet!
Konst i Påsk, visas fram till och med den 24 april 2022 och håller öppet vardagar 14-17 och i helgen är det 11-15 som gäller. Galleri Direkt hittar du på Gamla Kyrkogatan 21 i Landskrona (In på gården).

Till arkivet