Tove Andresen ställer ut i Landskrona

Tove Andersen har ställt ut i hela Europa och på fredag är det vernissage på Galleri Lilla Paris i Landskrona.
Danska Tove Andersen tillhör Själlands mest rutinerade konstnärer. Hon har studerat och jobbat med konst i hela sitt vuxna liv. Och på fredag är det vernissage för hennes konst på Galleri Lilla Paris på Gamla Kyrkogatan 14 i Landskrona.

Stora färgglada målningar, ofta föreställande träd och blommor, utmärker Tove Andresens konst.
– Jag älskar att göra betraktaren glad. Det är mitt största mål med min konst, säger hon.

Kontakten med Tove Andresen togs när galleristen och konstnären Susanne Wärn-Persson besökte en utställning i Helsingör.
– Vi fick kontakt direkt och sedan har det ena gett det andra. Det ska bli underbart att ha Toves konst i mitt Lilla Paris, säger galleristen som med denna utställning har sin första utländska utställare.

Tove Andresen har ställt ut i hela Europa och ser fram emot att komma till Landskrona.
– Jag missar inte chansen att komma ut och visa min konst. Dessutom älskar jag att galleriet ligger i Skåne och heter Lilla Paris, säger Tove Andresen och skrattar.

Utställningen pågår den 11-25 mars.
Vernissagen den 11 mars är klockan 17-20

Övriga öppettider:
Måndag-fredag klockan 13-17
Lördag-söndag klockan 11-14.

Läs mer på Galleri Lilla Paris hemsida.

Till arkivet