Annons

Hemvändarfest flyttar till Hotel Öresund

Prebens Pågar drar praktiskt taget alltid fulla hus när de spelar. Och samma sak lär ske när det är dags för Homecomingparty på Hotel Öresund den 25 december.

Innan pandemin slog till så var hemvändarfesten, eller homecomingpartyt som det heter, en av julens absoluta höjdpunkter för många. Tidigare har dessa festar hållits på Pumphuset men från och med i år så är det på Hotel Öresund som festen kommer att braka loss. Ingen ändring sker dock gällande tid och underhållning. Den 25 december är spikat och på scenen kommer Prebens Pågar att stå.

Annons
 

– Vi har snackat ihop oss med bandet och kommit överens om att vi kör på hotellet. Vi kommer att släppa cirka 500 biljetter. Det blir en häftig fest, lovar Göran Andersson, VD på Hotel Öresund.

Bosse Nilsson i Prebens Pågar är i eld och lågor inför festen.
– Givetvis skall detta bli mycket kul och vi hoppas på mycket folk. Det verkar också så med tanke på biljettförsäljningen som rullar på ordentligt. Det finns säkert en stor längtan till en “hemvändarfest” nu efter pandemin och möjligheten att träffas igen och umgås. Vi i vår tur kommer sen att göra allt vi kan för att få en så trevlig kväll som möjligt, säger Bosse Nilsson.

Prebens Pågar har en lång historia gällande hemvändarfester.
– Jag vet inte när det började men vi har lirat de senaste tio åren. Och vi kör gärna tio år till.

Just att spela på ”hemmaplan” är speciellt.
– Det bästa med hemvändarfesten för mig personligen och för oss i bandet så är det att få spela på “hemmaplan” och just för så många kompisar och vänner. Ett fullt Rådhustorg på Karnevalen är givetvis både kul och hedrande, men här blir det mer “nära” och oftast mycket rolig och bra stämning. Samt alla som kommer vet om att “det blir kul” och mycket “hygge”.

Det är inte den enda större festen som hotellet planerar för.
– Nej, vi kommer även att köra en ”Leva-Loppan- fest till våren. Det kommer också att bli en höjdare, säger Göran Andersson.

Biljetter bokas enklast via hotellets hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser