Många ville träffa ”Borgmästaren”

Lennart Söderberg fick motta uppskattning från
Det var många som gästade Landskrona Direkts redaktion på lördagen. Anledningen var att före detta kommunfullmäktigeordföranden Lennart Söderberg släppte den andra och sista delen av sina memoarer, ”100% En alldeles sann historia”, på redaktionen.

Redan när boksläppet öppnade, exakt klockan 11 på förmiddagen, stod många i kön för att komma in och köpa boken samt att få den signerad.
– Ja, det var full fart redan från början. Och sedan var det ett jämnt flöde under de två timmar som boksläppet varade, säger Lennart Söderberg.

Och visst såldes det ett stort antal böcker.
– Vi har väl sålt cirka 70 böcker till privatpersoner. Sedan har vi sålt lite större partier till ett par andra, säger författaren.

Vill även du köpa boken så går det bra på Speakers Corner och hos Handlarn på Ven.
– Det lutar också åt att den kommer att finnas i bokhandeln. Men lättast är kanske att köpa den direkt av oss. All information finns på vår hemsida, avslutar Lennart Söderberg.

Lennart Söderbergs dotter, Annika Glynos, berättade för besökarna om regler för avstånd och munskydd på boksläppet.
Strax innan dörrarna öppnades spelade filmaren Sven Pettersson och Lennart Söderberg in en del påor till filmen ”Borgmästarens jubileumsresa” som kommer att sändas på Sundskanalen samt här på Landskrona Direkt under vecka 44.
Alla besökare fick en personlig hälsning ,såväl muntligt som skriftligt av Lennart Söderberg.
Britta Stoltz och Claes Cronqvist kom just efter det att en besökare överräckt en MFF-halsduk till Lennart Söderberg. Vilket naturligtvis gav upphov till en ny historia från ”Borgmästaren”.
Kockprofilen Poul W Lorenzen hade vägarna förbi och köpte två böcker. Dagen till ära var det dessutom hans födelsedag vilket fick Lennart Söderberg och Monika Nordengren att stämma upp i såväl sång som med en anekdot ur boken.
Till arkivet