Annons

Temporär ishall utreds

Det råder sedan länge brist på träningstider i ishallen i Karlslund. Nu utreds alternativ på en temporär ishall.

Bristen på istider i Karlsundshallen är stor och har varit föremål för många diskussioner med föreningslivet under senare år, dels beträffande träningstider för ishockey, dels beträffande konståkning och allmänhetens åkning. Nu finns förslag på att anordna en temporär ishall som komplement till den befintliga i väntan på att Karlslundsprojektet utreds och projekteras.

Annons
 

När Teknik- och fritidsnämnden möts på onsdagskvällen väntas beslut tas om att utreda två alternativ. Det ena är att hyra in sig på Curla och det andra är någon typ av hall i Karlslundsområdet. Tidigare har även Ljuspunkten varit ett alternativ. Detta har dock lagts på is om uttrycket tillåts.

Teknik- och fritidsförvaltningen ska även ta fram investerings-och driftkostnad för respektive alternativ innan slutgiltigt beslut tas.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser